Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eredetileg csak október 31-ig lehetett nevezni az InnoMax Díjra, de több pályázó is jelezte, hogy több időt kér pályázati anyagának elkészítéséhez, így az eredeti október 31-i határidőt november 24-re módosították a szervezők. Így több ideje van a szervezeteknek, hogy az idén már nyolcadik alkalommal meghirdetett pályázatra nevezzenek azokkal az ötleteikkel, amelyek lényege nem az öncélú fejlődés, hanem olyan technikai, többnyire infokommunikációs vívmányok, amelyek az emberek érdekeit szolgálják.

Két - a Business, valamint a Nonprofit és civil - kategóriában lehet indulni. A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várják, amelyek felhasználása nem csak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat.

A Nonprofit és civil kategóriában pedig olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra értelemszerűen civil szervezetek, egyesületek és nonprofit gazdasági társaságok nevezéseit várják. További részletek a cég honlapján elérhetők.

A korábbi évek nyerteseit nyomon követve kijelenthető, hogy a pályázók komolyan gondolják ötleteik megvalósítását. Számos alkalommal lehettünk szemtanúi annak, hogy egy jó pályázattal elnyert támogatásunk milyen eredményekhez járulhatott hozzá. Sikersztori lett például egy olyan kezdeményezés, amely a fiataloknak nyújt nagy segítséget abban, hogy piacképes szakmát válasszanak, startupperek és sikeres fejlesztők bevonásával - fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezérigazgató-helyettese, az InnoMax Díj zsűrielnöke.