Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szoftvercég olyan szolgáltatáscsomagot dolgozott ki, mely könnyebbé teszi a digitális átállást az egyes iparágak és üzleti területek számára. Az SAP Model Company service elnevezésű csomag többek közt a gyártócégek számára kínál előre beállított megoldásokat, végponttól végpontig terjedő folyamatmodelleket, bevezetési eszközöket, és minden olyan szolgáltatást, melyekkel azok modernizálhatják működésüket - derül ki a vállalat közleményéből.

Külön szolgáltatás áll rendelkezésre az IoT (dolgok internete) technológia alkalmazását fontolgató vállalatok számára. A tanácsadási szolgáltatás lényege, hogy a kezdetektől fogva segítsék a gyárakat, hogy azok kézzelfogható előnyökre tegyenek szert a szenzorok rendszerszintű alkalmazásával.

Azon cégek munkatársai számára, amelyek egyelőre csak ismerkednek az IoT adta lehetőségekkel, ingyenes, technikai fókuszú képzésr indít a vállalat online.

Az egyes iparágak meghatározó cégeivel való együttműködésnek köszönhetően az SAP Distributed Manufacturing elnevezésű szoftver a mindennapok részéve teszi a 3D nyomtatást az által, hogy összeköti a 3D nyomtatási folyamat összes szereplőjét.

Megállapodás született az ipari robotizáció egyik legnagyobb szereplőjével is, a KUKA vállalattal. Ennek keretében az SAP felhőmegoldását kinyitják az ipari robotok számára, illetve az SAP technológia néhány komponensével egészítik ki a robotikai cég szoftveres képességeit.

A Mitsubishi Electric-kel kezdődött közös együttműködés révén pedig a japán vállalat alkalmazásai a szoftvercég felhőplatformján is üzemeltethetővé válnak.

Az SAP Magyarországon megalakulása óta tagja az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformnak. A tavaly mintegy 40 szervezettel elindult, és kormányzati támogatást élvező platform megalapítása mögött az a felismerés állt, hogy az ipar Magyarországon egy új technológiai korszakváltásba lépett, melynek támogatásához széleskörű kooperáció szükséges.