Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A lista elején Dél-Korea szerepel, másodpercenként 37,54 megabites letöltési sebességgel, 34,77 megabittel pedig Norvégia áll a második helyen, míg a korábbi ezüstérmes Szingapúr a negyedik lett 30,05 megabittel az OpenSignal applikációival végzett felhasználói mérések átlaga szerint. Az átlagos letöltési sebesség vizsgálatánál a 3G és 4G szolgáltatások gyorsasága mellett a hálózati elérhetőséget is figyelembe vették a felmérésben.

A felmérésből kiderült az is, hogy az országok többségében még mindig inkább wifi-n keresztül kapcsolódnak a felhasználók a mobilhálózatra, ebben élen jár Hollandia, ahol a wifi-használat időaránya 68,53 százalék, míg a magyaroknál ez az arány 53,02 százalék. A vizsgált 96 ország közül 38-ban a wifi-használat időaránya legalább 50 százalék volt.

Az OpenSignal mostani felmérése 2016. november 1. és 2017. január 31. között, több mint egymillió okostelefon-felhasználó bevonásával készült. Az OpenSignal számára a méréseket maguk a felhasználók végzik, akik a cég ingyenes alkalmazásával a világ bármely hálózatán végezhetnek sebességteszteket.

Tudja milyen jogai vannak ha elromlott a mobilja? Olvassa el cikkünket!