A szolgáltató ügyfelei 2017. december 24-25-26-án ingyenesen és korlátlanul indíthatnak hanghívást bármely belföldi hálózatba. Aki már korlátlan hangot tartalmazó tarifával rendelkezik, ők a kalendáriumban ugyanerre az időszakra korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak telefonszámukhoz.

Az ajándék korlátlanságot nyújtó meglepetés minden hangelőfizetéssel rendelkező telenorosnak jár, aki ezt a Telenor adventi naptárában december 20-án aktiválja. A sikeres aktiválásról a szolgáltató megerősítő SMS-t küld.

"Mert nem egy papír köt össze minket"

A Telenor karácsony alkalmából több mint 13 ezer ügyfelének biztosítja a lehetőséget, hogy feloldják meglévő előfizetői hűségüket.

Azok az ügyfelek, akik több mint 20 éve Telenor-előfizetők és az elmúlt fél évben nem volt lejárt számlatartozásuk, december 20-tól március 31-ig kérhetik a Telenor üzleteiben meglévő hűségük feloldását, ami akár azonnal új, kedvezményes készülékvásárlásra vagy tarifacsomag váltásra is lehetőséget ad.

Az érintett előfizetőket a Telenor december 20-án SMS-ben is értesít, valamint januárban postai úton is személyre szóló levelet küld ezzel kapcsolatban.