Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Invitech Solutions műszaki területét a jövőben két vezető irányítja: a Türk Telekom Internationaltól érkező Kis Albert, aki a cég hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója lesz és Kemendi Zsolt, aki továbbra is műszaki igazgatóként a hálózatüzemeltetésért és az it-területekért felel. A közlemény szerint mindkét szakember közvetlenül David Blunck vezérigazgató (képünkön) alá fog tartozni.

Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettesként a jövőben is felel az Invitech Solutions teljes üzleti működtetéséért, míg Langsteiner Marianne szintén operatív vezérigazgató-helyettesként továbbra is az Invitel üzleti részlegeit irányítja.

Szeptembertől a cégcsoport felsővezetőinek száma is bővül, a GTS Central Europe-tól érkező Gerry Grace-szel, aki a pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozíciót fog betölteni a vállalatnál.

A csoportszintű feladatokat ellátó területekre még további két új vezetőt nevezett ki David Blunck: a hr-igazgatói feladatokat Jakobsen Petra látja el, aki korábban a Bonafarmnál és a GE-nél is dolgozott, valamint a jogi és szabályozási igazgatóság vezetésével Fazekas Balázst - aki korábban a Dentons alkalmazásában állt - bízta meg. A közlemény szerint mindketten megbízott vezetőként látják majd el feladataikat.

(Új szolgáltatás az Invitelnél)