Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Emelkedéssel nyitottak az amerikai indexek, Trump sajtótájékoztatója azonban véget vetett a nagy örömködésnek - írja a Portfolio.hu. Elsősorban a biotech-részvényeket kezdték adni a befektetők, mivel a leendő elnök aggodalmát fejezte ki a gyógyszeripari cégek termelési gyakorlatával kapcsolatban.

A záráshoz közeledve nagy hajrába kezdtek az indexek, végül pedig mindhárom mutató pluszban zárt: a Dow 0,5 százalékot, az S&P 500 0,3 százalékot, a Nasdaq 0,2 százalékot tudott javítani a keddi zárószinthez képest.

Az olaj szaúdi hírekre 3 százalék feletti pluszban is járt, innen azonban visszahúzták az árfolyamot a befektetők, végül 2,8 százalékos napi erősödéssel fejezte be a mai kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!