Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A rendezvényen többek között szó lesz arról, hogy a bankok hogyan használják ki a lehetőségeket és erejüket, vagyis befektetési céllal tekintenek az innovátorokra, vagy vállalkozásépítés helyett csupán magukba szívják a felgyülemlő tudást.

Az MKB bank egyik vezetője arról beszél majd, hogy miként építenek digitális közösséget a bank köré.

Kiderül, hogy milyen "digitális ügyfélélményt" kínálnak ma az európai pénzintézetek.

Bemutatkozik a PayKey nevű izraeli vállalkozás, amely 2017-ben bekerült az 50 legjobb fintech cég közé. Képviselőjük arról beszél, miben segítik a bakokat, hogy szolgáltatásaikat a közösségi média eszközeivel ötvözve kínálhassák ügyfeleiknek.

A digitalizáció és finTech által gerjesztett új típusú verseny a szabályzók számára is új kihívást jelent. A fejlődés számos előnnyel és új kockázatok megjelenésével jár, amelyek kezelése szabályozói beavatkozást igényel. Az MNB képviselője arról számol be, hogy a szabályozók milyen eszközökkel tudják támogatni a bankszektor és a finTech cégek által létrehozott ötletek tesztelését biztonságos piacra vezetését.

Szó lesz arról, hogy a MagNet Bank miként működik együtt a fintech cégekkel és milyen jó tapasztalatokat szereztek eddig.

Végül szakértők vitatják meg, hogy milyen hatást gyakorolt az azonnali fizetés és a PSD2 az offline és online fizetési piacra.

Természetesen nem maradhat ki a témák közül a blockchain technológiák alkalmazása sem.

Időpont: 2017. november 23.
Helyszín: BMC, Budapest, Music Center

A Fintech Banking Summit médiatámogatója a Napi.hu.