Váltás az LG Electronics Magyar Kft. élén

Bumseop Lee személyében új ügyvezető igazgató irányítja januártól az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Szlovénia, Bulgária, Románia, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Koszovó) tevékenységét koordinálja.
Napi.hu, 2017. január 11. szerda, 10:44

A szakember (képünkön) Magyarországra érkezése előtt az LG romániai leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a kelet-európai, dél-amerikai, közel-keleti és afrikai régióban valamint a Független Államok Közösségében szerzett nemzetközi tapasztalatot az LG-nél.

A menedzser Youngnam Roh-t váltja az ügyvezetői székben, aki munkáját az LG indiai leányvállalatánál folytatja, a háztartási eszközök és klímaberendezések üzletág vezetőjeként.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .