Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A pénzügyi szolgáltatás, biztosítás, ingatlan- és focibiznisz mellett a Quaestor egészen fontos szerepet játszott az Orbán-kormány nagy külpolitikai üzletében, a keleti nyitásban is - írja a 444.hu.

A KüKüM ma reggel ijedten felbontotta a Quaestor szerződéseit a moszkvai és az isztambuli kereskedőház, valamint a moszkvai vízumközpont üzemeltetéséről. De ez kevés lesz ahhoz, hogy a külügy lemossa magáról az egészen példa nélküli módon nagy bűncselekmény gyanújába keveredett cégcsoport sarát. A Quaestor ugyanis pénzt kapott a magyar adófizetőktől is, köszönhetően a Külügyminisztérium alá tartozó Magyar Nemzeti Kereskedőházzal kötött, számukra előnyös szerződéseiknek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!