Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az HSBC Holding Plc. 2,9 százalékot esett, miután felerősödtek az arra vonatkozó spekulációk, hogy az európai adósságválság nagy terhet jelenthet majd a bank eredményességére vonatkozóan. A Billabong Internatinal Ltd. 44 százalékot zuhant, miután a szörfruhakészítő csökkentette a várható bevételi előrejelzéseit.

Lefelé vették az irányt a kínai ingatlanfejlesztők, miután novemberben a lakásárak az idei legrosszabb teljesítményt mutatták. A vizsgált 70 legnagyobb város felében az árak csökkenését lehetett megfigyelni. A China Overseas Land & Investment Ltd., Kína legnagyobb belföldi lakásépítője 4,2 százalékot vesztett értékéből, a China Resoursec Land Ltd. 4,5 százalékkal, az Agile Property Holdings Ltd. 4,2 százalékkal került lejjebbb.

A nap nyertese Japánban a Nissan Motors volt, mely 2,1 százalékos emelkedést tudott elérni ilyen bizonytalan piaci környezetben. A legrosszabb teljesítményt a Fanuc nyútotta 3,3 százalékos gyengüléssel, de a Softbank is alulteljesített, a bankszektorban tevékenykedő cég 3 százalékkal került lejjebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!