Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jubileumi ünnepségek helyett a Lufthansa április 17-én élőben közvetíti dolgozóinak a kölni dómból a hivatalos állami megemlékezést, ahol a gyászoló családok és barátok együtt emlékeznek az áldozatokra.

A Germanwings Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát múlt kedden érte baleset a francia Alpokban, a katasztrófa körülményeinek vizsgálatát vezető marseille-i ügyészség szerint a gép másodpilótája bezárkózott a pilótafülkébe, és valószínűleg szándékosan kormányozta a repülőt egy hegyoldalnak. A katasztrófában a gépen tartózkodó mind a 150 ember elhunyt.

A Lufthansa, Európa legnagyobb légitársasága 1955-ben kezdte működését, jelenleg 215 útvonalon repülnek több mint 200 repülőgépes flottával.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!