A cég közlése szerint az áremelések ellensúlyozták a tengerentúli bevételeket rontó dollárerősödést. A Magyarországon is érdekeltséggel rendelkező UPS adózott eredménye 1,03 milliárd dollár lett.

A részvényarányos eredmény a tavalyi 98 centről 1,12 dollárra nőtt. A szakértők kisebb, részvényenként 1,09 dollár profittal számoltak.

A cég bevétele 1 százalékkal 13,98 milliárd dollárra bővült, elmaradt a szakértők által várt 14,32 milliárd dollártól. A UPS amerikai bevétele 4 százalékkal nőtt, a nemzetközi bevétele ugyanakkor 5 százalékkal csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!