Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az elsődleges részvénykibocsátásból (IPO) befolyó összeg elsősorban a társaság régiós terjeszkedésének finanszírozását szolgálja - hangzott el a társaság budapesti sajtótájékoztatóján. A használt autók értékesítésével foglalkozó cég részvényeit egyedül a budapesti és a prágai tőzsdére vezetik be. Anthony Denny, az AAA Group tulajdonos elnök-vezérigazgatója elmondta: a piaci részesedés és az eladott autók darabszáma alapján a cég a térség egyik legnagyobb használtautó kereskedője. Csehországban, ahol a társaság központja van, a piaci részesedésük 23 százalékos, Szlovákiában pedig 16 százalékos. Magyarország a cég kiemelten fontos piaca, ahol az idén 5 százalékos piaci részesedés elérését tervezik, jövőre pedig további növekedést tűztek ki célul - számolt be az MTI. Az AAA Auto a második külföldi társaság, amely az idén megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén - mondta Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde elnöke. Hozzátette, hogy ez komoly üzenet a kormánynak és a szkeptikusoknak: vannak, akik bíznak a magyar tőkepiacban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!