Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 8,4 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen változtak az előző napi záráshoz képest. Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank üzletkötője az MTI-nek kifejtette: érdemi elmozdulás nem volt a BÉT-en, közepes forgalommal zárult az augusztusi kereskedés. Meglátása szerint a befektetők a pénteken megjelenő amerikai makroadatokra várnak.

Wéber Tamás, az MKB bank portfólió kezelője az M1-en elmondta: egész nap nulla körül mozogtak az indexek, az amerikai tőzsdenyitást követően viszont az európai indexek kis mértékben csökkentek és az irányadó amerikai indexek is mínuszban voltak délután.

A Mol 105 forinttal, 0,60 százalékkal, 17 330 forintra csökkent, 2,6 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 57 forinttal, 0,78 százalékkal, 7252 forintra esett, forgalmuk 3,2 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama nem változott 433 forintot ért, forgalma 370,1 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 35 forinttal, 0,62 százalékkal, 5695 forintra erősödött, a részvények forgalma 2,0 milliárd forintot ért el. A BUMIX 1827,72 ponton zárt szerdán, ez 6,43 pontos, 0,35 százalékos emelkedés a keddi záráshoz viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!