Közleményük szerint a Telekom megújítja, egyszerűsíti  kedvezményrendszerét, így ügyfelei az Energia Start kedvezményt bármely meglévő T-Home TV, internet vagy telefonszolgáltatás esetén igénybe vehetik.

Az MTI által ismertetett közlemény idézi Pataki Róbertet, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesét, aki szerint bíznak benne, hogy az energiaszolgáltatásokra előfizető több mint ötvenezres ügyfélkörük tovább bővül.

A Magyar Telekom 2010. május 17-től végez áram- és földgázszolgáltatást - az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel - azok részére, akik előfizetői valamely T-Home szolgáltatásnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!