Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 40 forinttal, 0,23 százalékkal 17 320 forintra erősödött, 548,7 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 91 forinttal, 1,29 százalékkal 7151 forintra nőtt, forgalmuk 3,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama nem változott, 437 forintot ért, forgalma 189,9 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 1 forinttal, 0,02 százalékkal 5600 forintra emelkedett, forgalmuk 1,6 milliárd forintot ért el.

Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank üzletkötője elmondta, a forgalom alacsony volt. Az OTP kereskedése a nemzetközi hangulatnak megfelelően alakult, a többi papír árfolyama nem változott érdemben az előző napi záróárhoz képest. A forint az elmúlt órákban erősödni tudott, 309,75 az euróhoz képest, napi csúcsán fejezi be a napot.

Horváth Ákos, az Erste Befektetési Zrt. részvényelemzője az M1-en kifejtette: nem voltak érdemi elmozdulások annak hatására, hogy a monetáris tanács 0,90 százalékon hagyta az alapkamatot, ami megfelelt az elemzők és a piac várakozásainak. Az OTP erősödése kapcsán megjegyezte, az olasz bankszektorból az UniCredit kapcsán kedvező hírek érkeztek, pár héttel ezelőtt pedig éppen az ott kialakult problémák miatt estek jelentősen az európai bankpapírok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!