Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kovács Antal mellett az igazgatóság tagjai április 24-től Becsei András, és Máriás György - mindketten belső tagok -, valamint külső tagként Roskó Zoltán és Kovács Attila.

Az OTP Bank április 15-én jelentette be, hogy Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes távozik a banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik. Ezzel egyidejűleg Gyuris Dániel OTP Jelzálogbank Zrt.-nél és OTP Lakástakarékpénztár Zrt.-nél betöltött elnök-vezérigazgatói pozíciója is megszűnt, valamint valamennyi egyéb, a bank érdekeltségeiben viselt tisztségéről lemondott.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. irányítását átmenetileg Máriás György vezérigazgató-helyettes látta el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!