A Mol 5450 forintra erősödött, ami egy százalékkal magasabb a tegnapinál. Az OTP 2311 forint - napi nyeresége 10 forintra apadt -, a Richter 50 forintos emelkedéssel 16600 forinton áll. Ennél jobban szerepel a szektortárs Egis, árfolyama 250 forinttal 14400-ra emelkedett. Az egyébként meglehetősen unalmas napon üdítő színfoltot jelentett a TVK, amelyből eddig 54 ezer darab cserélt gazdát. Az árfolyam 3650 forint is volt, most 3450 forinton kereskednek vele. A Humet tovább araszol lefelé, a mai közgyűlés előtt újabb két forinttal 53 forintra gyengült. A kárpótlási jegy 15 forinttal drágult, már 770 forintot is adnak érte.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!