Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A támogatási szerződést az "Intelligens gyártó és innovációs központ létrehozása a Wamsler SE Részvénytársaságnál a hatékonyság és versenyképesség növelése érdekében" nevű projekt megvalósítására írták alá. A Wamsler a mintegy 3 milliárd 572 millió forint összköltségű projekt megvalósításához veszi igénybe a támogatást.

A projekt keretében a Wamsler SE termelési folyamat-reorganizációt hajt végre, gyártócsarnokokat épít és korszerűsíti termelési eszközeit, valamint bővíti kapacitását - írta az MTI.

Az Opus Global Nyrt. igazgatósága kedden döntött az ázsiós alaptőke-emelésről és a 3,6 milliárd forintos fejlesztésről. A Wamsler SE 2016-ban 6,95 milliárd forint nettó árbevételt ért el, 347 millió forint veszteség mellett. Az előző évben a nettó árbevétel 6,935 milliárd forint volt, az adózott eredménye 30,78 millió forint volt.

Címlapkép forrása: StockSnap.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!