Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyugati részvényindexek kivétel nélkül esnek, annak ellenére, hogy fontos piacbefolyásoló makroadatot nem publikáltak, egyedül a várttól kicsit gyengébb amerikai munkaerőpiaca adatot tettek közzé. Ebben a nemzetközi környezetben a magyar tőzsde is gyengén teljesített. A legnagyobb esést a Magyar Telekom szenvedte el, a cég árfolyama közel 4 százalékot csökkent - írja a Portfolio.hu.

A BUX értéke közel 0,4 százalékot esett, amihez 5,3 milliárd forintos forgalom párosult. Ezzel a teljesítményével a középmezőnyben foglal helyet a közép-kelet-európai indexek között.

A legnagyobb esést a Magyar Telekom szenvedte el, a cég árfolyama közel 4 százalékot csökkent, amire az egyik lehetséges magyarázat az lehet, hogy egy tegnapi háttérbeszélgetésen félreérthették a pénzügyi vezető szavait.

Az OTP árfolyama 0,6 százalékot esett, míg a Mol árfolyama 0,1 százalékot, a Richter árfolyama 0,9 százalékot erősödött.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!