Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 8,1 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.
Rácz Balázs, az Erste Befektetési Zrt. technikai elemzője az M1 aktuális csatornán elmondta, a hangulat jó volt a héten, a nyugat-európai piacokon is, de péntekre elfogyott a lendület. A budapesti piac is csökkenéssel zárt, a forgalom áltag alatti volt. A vezető részvények teljesítménye felemásan alakult, az OTP árfolyama csökkent, a Mol emelkedett, a Richter enyhén esett, viszont a Magyar Telekom minimálisan emelkedett.

Kiemelte: a piac jó formában van, a következő hetekben lesz még emelkedés, akár újabb történelmi csúcs is lehet. Az amerikai tőzsdéken hetek óta tart a rali, az új elnök megválasztása óta történelmi csúcsok is voltak - mondta.

A Mol 100 forinttal, 0,52 százalékkal 19 175 forintra erősödött, 2,1 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 61 forinttal, 0,75 százalékkal 8099 forintra csökkent, forgalmuk 3,4 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,21 százalékkal 488 forintra nőtt, forgalma 370,6 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 10 forinttal, 0,17 százalékkal 5968 forintra esett, a részvények forgalma 2,0 milliárd forintot ért el.

A kis- és közepes részvények indexe, a BUMIX 1892,83 ponton zárt pénteken, ez 10,04 pontos, 0,53 százalékos emelkedés a csütörtöki záráshoz viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!