Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Euromoney pénzügyi magazin Kiválósági Díjat (Euromoney Awards for Excellence) díját kapta meg a magyar bank. Az indoklás szerint azok a bankok kaphatják meg az elismerést az egyes régiókban, országokban, akiket méretük, tevékenységi körük, nyereségességük, növekedésük és a versenytársakkal összehasonlított teljesítményük alapján a legjobbak. A versenyben több mint száz ország több száz bankja vett részt.

A döntés során figyelembe veszik a piaci viszonyokhoz és az ügyfelek igényeihez való igazodást is. Az indoklás szerint a magyar pénzintézet piacvezetőként sikeresen kezelte a pénzügyi válság utóhatását és képes volt növelni hitelportfólióját. Utóbbi részben az AXA bank magyarországi üzletág-felvásárlásának köszönhető, részben az organikus növekedésnek. Az elmúlt évben az OTP Bank jelentős javulást mutatott az eszközminőség terén is.

Az OTP Bank bolgár leánybankja a DSK Bank teljesítménye alapján szintén lekörözte riválisait, így immár a negyedik egymást követő évben kapta meg a legjobb bank minősítést.

A magyar bank teljesítménye alapján a JPMorgan elemzői jelentősen megemelték a részvényekre vonatkozó célárfolyamukat, 12 000 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!