A nagyobb papírok vegyesen zárták a keddi kereskedést. Az előző napon jól szereplő Mol- OTP páros közül a bankpapír 4870 forinton 0,6 százalékkal zárt alacsonyabban, úgy, hogy a nap elején még az 5000 forintos szintet ostromolta.A Mol 14 415 forintos értéke 3,3 százalékos mínuszt jelentett záráskor, az olajrészvény viszont nem nagyon tudta meghaladni előző napi záró értékét.A hétfőn még eső Richter és Magyar Telekom stagnált, az előbbi 770 forinton, míg a gyógyszercég 38 000 forinton fejezte be a napot. A várakozások alatti gyorsjelentéseket közzé tévő Elmű és Émász árfolyama minimálisan csökken. Előbbié 2,8 százalékkal 27 200 forintra, míg az utóbbié 0,9 százalékkal 21 800 forintra. A szintén hétfő este jelentő, és a tervektől elmaradó számokat közlő TvNetWork 5,2 százalékkal 218 forintig csúszott le. A nyereségét eltűntető Humet 5,7 százalékkal 17 forintig esett.A kisebbik papírok közül már harmadik napja - a gyorsjelentés megjelenése óta - zuhan az Orco árfolyam, amely kedden 2265 forinton zárt, ez 8,7 százalékos visszaesést jelentett. Sok kisebb részvény viszont szembe tudott menni a trenddel. A Quaestor 18,5 százalékkal 397 forintig menetelt, míg a Fotex 1 százalékkal, az econet 1,6 százalékkal drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!