Közel fél órával a kereskedés megnyitása után 0,1 százalékos pluszban állt a BUX, az erősödésből az OTP 0,2 százalékkal vette ki a részét, a Mol és Magyar Telekom stagnált, míg a Richter 0,02 százalékos mínuszban állt.

A forgalmat nézve az OTP állt az első helyen 594 millióval, a Mol volt a második 20 millióval, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára pedig a Magyar Telekom fért fel mindössze 6 milliós forgalommal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!