Csütörtökön a forint az elmúlt napokhoz képest jelentősebb erősödést tudott felmutatni. Az euróért például 0,6 százalékkal kellett kevesebbet adni az esti órákban a szerdainál, ami 311,49 forintos euróárfolyamot jelent.

A dollár árfolyama egészen 280,68 forintig lement a délutáni órákban, este 281,39 forinton jegyezték a zöldhasút, 0,7 százalékkal alacsonyabb szinten, mint szerdán.

A svájci frankkal szemben mindössze 0,2 százalékos volt az erősödés az esti órákban, ez 286,60 forintos frankárfolyamot jelent.

A dollár 0,2 százalékot gyengült az euróval szemben, 1,1071 dollárnál járt az euró jegyzése az esti órákban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!