Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Délelőtt negyed 11 tájban az euróval 245,85/95 forinton kereskedtek a bankközi devizapiacon, míg a dollár közápárfolyama 177,10-en állt. Az euró reggel valamivel lejjebb is volt, a jegyzés 249,50-nél járt annak köszönhetően, hogy pluszban zártak az ázsiai börzék - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. Geszti Pál hozzátette: az árfolyammozgás jelentéktelen, a piacot a kamatdöntés előtt kivárás jellemzi. A dollár eközben gyengült az euróhoz viszonyítva, a keresztárfolyam délelőtt 1,4125-ön is megfordult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!