A forint az eruróval szemben már a reggeli órákban erősödött, fél kilenckor érkezett a svájci jegybank a kamatdöntő ülésének döntése, ami szintén némi erőt adott a magyar devizának. Délelőtt fél 11 körül az eurót 312,50 forinton jegyezték. A dollárral szemben is erősödött a magyar pénz, a dollár/forint árfolyam 242,54-nél járt. A svájci frankkal szemben a reggeli órákban először erősödött, majd gyengült a forint, fél 11 körülre pedig visszatért a jegyzés a szerda késő délutáni szintje közelébe, 258,75 forintnál mozgott az árfolyam. Eközben az euró éves csúcsra erősödött a dollárral szemben, 1,2835 dollárrig ment az euró/dollár kurzus. Az SNB bejelentését követően a svájci frank erősödött az euróval szemben, 1,2064 frankig ugrott az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!