Felfüggesztésre került az E-Star részvények valamint a kötvények kereskedése pénteken. A részvények kereskedését 3,3 százalékos emelkedés mellett akasztották meg. A papírok az elmúlt napokban jelentős volatilitást mutattak, és nem volt ritka a napon belüli 10 százalék közeli csapkodás sem.

Az elmúlt napok közzétételei alapján az E-Starnál a kötvény visszavásárlási aktivitás élénkülése látszott, ezt erősítette meg az is, hogy a cég tegnap újabb aukciót tartott, mely során azonban nem sikerült a tervezett mennyiséget visszavenni.

A kötvényvásárlások célja egy esetleges csődvédelem során a szavazati többség megszerzése lehetett. A Portfolio szerint a vállalat a mai felfüggesztéssel a csődvédelembe menekülést készíti elő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!