Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol  0,4 százalékkal 16 330 forintra erősödött, 1,7 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 1,9 százalékkal 6890 forintra csökkent, forgalmuk 2,3 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 0,2 százalékkal 459 forintra nőtt, forgalma 352,6 millió forint volt.

A Richter-papírok kurzusa  4,2 százalékkal 5839 forintra emelkedett, a részvények forgalma 4,1 milliárd forintot ért el.

Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője az M1-en elmondta: az elemzők stagnálást vártak a pénteki kereskedési napon a BÉT-en - a nemzetközi hangulathoz igazodva -, ám a Richter árfolyama "felrobbant", több mint 4 százalékot emelkedett a magyar gyógyszeripari papír árfolyama, ami húzta a BUX indexet.

A szakértő hozzátette: jelezték, hogy a Richter kitörhet, de ekkora emelkedésre senki sem számított. A pénteki forgalom felét ugyanis a Richter adta. A következő hetekben további árnövekedésre lehet számítani ennél a részvénynél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!