Napközben 305,45 és 307,23 forint közötti sávban mozgott az euró árfolyama, ami 0,5 százalékos gyengülésnek felel meg. A dollárt 276,64 forinton jegyezték, a keddi késő délutáni szinthez képest 0,9 százalékkal magasabb szinten, míg a svájci frankkal szembeni közel 1 százalékos gyengülés után 295,61 forintnál járt a jegyzés. Napközben a görögök körül fejlemények megütötték az eurót, a közös uniós deviza egészen 1,1152-ig gyengült a dollárral szemben, ahonnan kissé visszaerősödve este a 1,1102-es szint közelében ingadozott. Az euró/svájci frank kurzusa is 0,5 százalékkal lejjebb került, a jegyzés 1,0405-nél járt este.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!