A rémület azért az adat közlése utáni első negyedóra végén nem tűnik olyan vaskosnak, a BUX index 0,4 százalékos mínuszban járt háromnegyed háromkor, 18 112 ponton. Az OTP 1,6 százalékkal csökkent, 3780 forintra, a Mol fél százalékkal áll tegnapi záróértéke alatt, 17 775 forinton. A Magyar Telekom egy százalékkal erősödik, 543 forintra, a Richter fél százalékkal, 37 030 forintra. Az Egis 14 680 forinton stagnál. A forgalom reggeli órák óta nem élénkült meg látványosan, a befektetők a jelek szerint a hosszú hétvége előtt már nem szívesen vállalnak újabb pozíciókat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!