Legutóbb tavaly december közepén jegyezték az eurót hasonló szinten.

Csütörtökön 315,13 forinton is történt eurójegyzés, ami a forint idei leggyengébb árfolyama. Kora reggel 314,24 forintos jegyzésen állt az euró, délután öt órakor pedig 315,02 forinton.

A forint korábbi leggyengébb idei árfolyamát április 21-én állította be 314,32 forintos eurójegyzésen. A forint az idén augusztus 24-én állt a legerősebb árfolyamán, 301,72 forintos eurójegyzésen.

Év eleji árfolyamához képest a forint csütörtökön 1,8 százalékkal állt gyengébben, idei legerősebb jegyzéséhez képest pedig 4,4 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!