Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nem sokkal a nyitást követően a DJIA-indexe 0,4, az S&P 500-as mutató 0,2, a Nasdaq pedig 0,3 százalékos pluszban indította a kereskedést.

Elemzők várakozásai szerint estig nem várható lényeges elmozdulás a tőzsdéken a nyitószinthez képest, a befektetők kivárásra rendezkedtek be azelőtt, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed közép-európai idő szerint 20 órakor ismerteti kamatdöntését. A szakértők azzal számolnak, hogy a Fed 25 bázisponttal, 1,50 százalékra emeli az alapkamatot.

A New York-i tőzsdenyitáskor a londoni börze irányadó mutatója 0,1 százalékos pluszban állt, ugyanakkor Frankfurt 0,3 százalékos, Párizs pedig 0,6 százalékos mínuszban volt.

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 16 cent (0,25 százalék) emelkedéssel 63,50 dolláron állt.

Kedden vegyesen zártak a New York-i tőzsdeindexek. A Dow Jones 0,49 százalékkal erősödött, a Standard & Poor's 500-as mutató 0,15 százalékkal emelkedett, a Nasdaq Composite mutatója pedig 0,19 százalékkal gyengült. (Máris ráharaptak a BÉT ötletére)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!