Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nemzetközi számviteli szabályok (IFRS) szerinti konszolidált adatok szerint a nem-életbiztosítási üzletág díjbevétele 71 százalékkal, míg az életbiztosítási ágé 27 százalékkal növekedett a múlt év első három negyedévéhez képest. A biztosító összesen 18,59 milliárd forintra növelte biztosítási bevételeit - írja az MTI.

A társaság adózott eredménye 2,268 milliárd forint lett. Az egy részvényre jutó eredmény 36,7 forint volt az első három negyedévben az előző év azonos időszakában jelentett 7,5 forinttal szemben. A saját tőke az év végi 3,971 milliárd forintról 8,357 milliárd forintra emelkedett szeptember végére, amihez a pozitív eredmény mellett a Pannónia biztosítók beolvadása és a kamatozó részvény átalakítása is jelentősen hozzájárult - olvasható a biztosító társaság közleményében. (Alaptőke-leszállítás a CIG Pannóniánál.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!