Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelentés szerint az alapkezelő 4,3 milliárd forintos árbevétel mellett 2,52 milliárd forint adózott eredmény ért el tavaly. 2013-ban a Zrt. árbevétele 3,5 milliárd forint, adózott eredménye 2,2 milliárd forint volt a nyilvános cégadatok szerint.

A társaság az adózott eredményből osztalékelsőbbségi részvényenként 5 millió 256 ezer forint, törzsrészvényenként 921 ezer forint osztalékot fizet ki részvényeseinek 2014. évre április 2-i kezdődátummal.

Az osztalékfizetés eredményeképpen a társaság saját tőkéje 1 milliárd 519 millió forintot, mérleg szerinti eredménye 519 millió forintot tesz ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!