Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Semmi érdemleges nem történt ma a forint piacán, egész nap csendben maradt a telefon - mondta a Napi Gazdaság érdeklődésére Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője. Szerinte a kivárás a jellemző, hiszen amellett, hogy este Brüsszelben összeülnek az uniós állam és kormányfők, az Európai Központi Bank (ECB) is dönt az alapkamatról, de egy esetleges devizakötvény-kibocsátással kapcsolatos hír is kimozdíthatja a hazai fizetőeszközt a jelenlegi sávjából. Addig azonban nyugalom honol a piacokon, az euró-dollár árfolyamban is csak minimális mozgást regisztrálhattak eddig, ahogy a régióban sem történt érdemi kilengés. Mindennek megfelelően délelőtt 11 óra előtt pár perccel egy euróért 294,1, egy dollárért 216,8, egy angol fontért 339,7, egy svájci frankért 238,9, a japán jenért pedig 2,3118 forintot kértek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!