Kis gyengülésből erősödésbe lendült a forint a kora délelőtti órákban az euróval szemben. A közös uniós pénzt 10 óra előtt néhány perccel 304,54 forinton jegyezték a szerdai 304,82 forint után.

A svájci frank jegyzés az eurójegyzéshez hasonló pályát írt le, az alpesi devizát 10 óra előtt pár perccel 253,55 forinton jegyezték.

A dollárral szemben az enyhe errősödés gyorsan gyengülésbe váltott, a jegyzés 243,34 forintnál járt a szerdai 242,99 forinthoz képest.

A dollár az euróval szemben kis gyengülést követően erősödött, az euró árfolyama 1,2518 dollárnál állt 10 óra előtt pár perccel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!