A nap elején lesz egy kis emelkedés, alighanem az OTP lesz a sláger, aztán elhal apiac - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Amerikában a hosszú hétvége csak holnap ér véget, így náluk holnap fél négyig alacsony forgalom és csendes kereskedés várható.

Ázsiában még a pénteki amerikai emelekdést reagálták le nulla és másfél százalék közötti emelkedésekkel, ám az nagyon furcsa, hogy az eddig legerősebb dél-koreai piac már két napja szenved - tette hozzá az üzletkötő.

Ma Európában és itthon is plusz fél- plusz egy százalék körüli emelkedés várható tehát.

Amerikában a szektorok közül a bankok és olaj lemaradók voltak, a Nasdaq, vagyis a technológia húzott. Ezzel folytatódott a rotáció a szektorok között.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!