Akik nyomon követik a tőzsdék világát, azok bizonyára tudják, milyen izgalmas napok, hetek vannak mögöttünk. Viszont a java még előttünk van, és a következő időszak mind a felfelé, mind a lefelé való kereskedésre is kiváló lehetőségeket fog adni. Lehet, hogy olyan folyamatok küszöbén vagyunk, amelyek sok befektetőt meglepetésként fognak érni.

Jelentkezés a díjmentes előadásra

A Portfolio Trader Akadémia előadásán megtanulod, hogyan dolgozhat a pénzed érted és nem csak a banknak. Megismered a különböző befektetési termékeket, képes leszel önállóan jó pénzügyi döntéseket hozni.

Soron következő oktatásunkon a piaci folyamatok közös elemzésére fókuszálunk, oktatónktól kereskedési, befektetési ötleteket hallhatsz.

Ízelítő a tematikából:

  • OTP, EURHUF, Tesla, Apple
  • Deviza és részvény kereskedési ötletek
  • Vételi és eladási pontok azonosítása
  • Vezető tőzsdeindexek áttekintése

Jelentkezés a díjmentes előadásra

Időpont: 2015. július 26. 17:30
Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!