Fontos ellenállási szintekkel kűzdenek a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén, a harc a két órás MNB kamatdöntés után röviddel sem dőlt még el. Az árfolyamok kicsit korrigáltak a reggeli hurráoptimista nyitáshoz képest.

Az OTP papírokat reggel a 4940 forintos szint fogta meg, innen majd 100 forinttal estek napon belül, azonban az MNB 50 bázispontos kamatcsökkentése után újra nekilódult a kurzus, s egészen 4900 forintig jutott.

A Mol is a 14 200 - 14 300 forint közötti ellenállási zónával kűzd, nem dőlt el, a vevők vagy az eladók nyerik-e a mai kűzdelmet. A Magyar Telekom 2 százalékos emelkedés után 728 forintnál jár.

A Richter közel 4 százalékkal, 38 200 forintra ugrott, az Egis 3 százalékkal magasabbra, 20 380 forintra kapaszkodott. A BUX index 785 pont emelkedés után 18 988 ponton egyensúlyoz.

Real-time árfolyamok

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!