Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 6,1 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

Miró József, az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint nyári hangulatú nap volt a tőzsdén, csendes kereskedéssel és az átlagosnál alacsonyabb forgalommal, jelentős elmozdulás az árfolyamokban nem történt. A BUX mozgása eltért a nemzetközi hangulattól, ami enyhén optimista volt főként a tengerentúlon.

A Mol 80 forinttal, 0,37 százalékkal 21 730 forintra csökkent, 1,2 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP részvények ára 48 forinttal, 0,52 százalékkal 9235 forintra esett, forgalmuk 2,6 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,43 százalékkal 470 forintra erősödött, forgalma 129,0 millió forint volt.

A Richter papírok árfolyama 65 forinttal, 0,91 százalékkal 7040 forintra gyengült, a részvények forgalma 1,5 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 2484,92 ponton zárt pénteken, ez 16,97 pontos, 0,68 százalékos csökkenés a csütörtöki záráshoz viszonyítva - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!