Az amerikai egészségügyi-kozmetikai cég egyszeri tételek nélküli részvényarányos adózott eredménye 27 százalékkal 1,68 dollárra nőtt az egy évvel korábbihoz képest. Elemzők némileg gyengébb eredményt, 1,65 dollárt vártak.

A Johnson & Johnson bevétele éves szinten 17,18 milliárd dollárról 17,82 milliárd dollárra ugrott a szeptember végével záródott három hónapban, felülmúlta az elemzők által várt 17,72 milliárd dollárt.

A receptre vásárolható gyógyszerek negyedéves eladása 9,2 százalékkal, 8,4 milliárd dollárra nőtt globálisan, az Egyesült Államokban az értékesítés mintegy 12 százalékkal bővült.

A J&J kedden megerősítette idei 71,5-72,2 milliárd dollár bevétel-előrejelzését, a részvényarányos nyereségre vonatkozó becslését 6,63-6,73 dollárról 6,68-6,73 dollárra javította.

A keddi New York-i tőzsdenyitás előtti kereskedésben 31 cent emelkedéssel, 118,80 dolláron forogtak a Johnson & Johnson részvényei a gyorsjelentés közzététele után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!