Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A brókercégek forgalom alapján összeállított toplistáját továbbra is a KBC Securuties vezeti, a cég 250,7 milliárd forint részvényforgalmat bonyolított, a KBC Equitas számaival együtt pedig a két cég együttesen 284,2 milliárdos eredményt ért el, szemben az augusztusi 386 milliárddal. A második lett az Erste, amelynek forgalma az előző hónaphoz képest több mint 30 milliárddal 224,6 milliárdra esett vissza. Az augusztusban még negyedik Concorde helyet cserélt az akkor harmadik Unicredittel, előbbi brókerei szeptemberben 137, utóbbi 129,6 milliárd forint értékű ügylet megkötésében működtek közre, míg az előző hónapban 174, illetve 203 milliárdot mutattak fel. Az ötödik lett a Casline, amely 111,5 milliárd forintos forgalmat bonyolított szeptemberben, az augusztusi 150 milliárd után. A Mol bevásárlásait a korábbi hónapokban intéző társaságok számain látszik, hogy múlt hónapban az olajtársaság kevésbé volt aktív. Az OTP 45,2 milliárddal a kilencedik, az ING pedig 41,8 milliárddal a tizedik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!