Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
 Tekintettel az augusztus 20-i ünnepre, elemzők nem várnak nagyobb mozgást a nap folyamán, sőt pénteken sem a forint bankközi árfolyamában, a helyi piac csütörtökön és pénteken is zárva tart. Ugyanakkor nem zárható ki, hogy a forint gyengül az ünnepek alatt, ha a nemzetközi piaci környezet borúlátóbbra fordul, elemzők akár 275 forintos euróárfolyamot is lehetségesnek tartanak.


A cseh korona árfolyama - nagyobb mozgató események híján - ugyancsak a nemzetközi irányzatot követi. Reggel a korona 25,6290 korona/eurón állt, közel megegyezően a szerda késő estivel - írta az MTI-eco.

Szakértők szerint ugyanez mondható el a lengyel zloty árfolyamáról is: a nemzetközi mozgásokra reagál. Csütörtök reggel viszont javult az euróhoz képest: az euró 4,1478 zlotyt ért, 0,17 százalékkal gyengülve a zloty szerda késő esti árfolyamához viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!