Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Bin Laden halálhírére megindult emelkedés a nemzetközi tőzsdéken pluszos nyitást hozott a BÉT-en is, azonban hamar lefordult az index.  Ennek az is oka lehet, hogy Londonban ma bankszünnap van, így ismét nagyon vékony kereskedés, alacsony forgalom várható, a kereskedési könyvek most is nagyon hézagosak.

A BUX húsz perccel a nyitást követően már csak 24 200 ponton járt, ez 0,16 százalékkal magasabb a pénteki záróértéknél. Az OTP 6360 forint, ami 40 forinttal haladja meg a péntki záróárát. A Mol fontos ellenállási szinttel kűzd, 24 800 forintig, 100 forinttal csökkent az árfolyama. A ma utoljára szelvénnyel forgó Magyar Telekom részvények nem tudnak erősödni, 607 forintra, egy forinttal csökkent árfolyamuk.

A Richter fél százalékkal, 37 500 forintig erősödött, az FHB fél százalékkal 1040 forintig drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!