A problémák orvoslása szempontjából meghatározó lett volna a december 19-ére összehívott rendkívüli közgyűlés, de a megjelentek számára való tekintettel azt határozatképtelennek minősítették. A megismételt közgyűlés december 29-én lesz.

A BTel által forgalomba hozott BTEL 2014/B elnevezésű, 100 ezer forint névértékű dematerializált kötvény tőketörlesztését és kamatfizetését az információs összeállításban foglaltak szerinti határnapon (október 23.) teljesíteni nem tudta.

A társaság likviditási problémáinak megoldásával összefüggésben jelenleg reorganizációs folyamatok zajlanak, melynek egyik legfontosabb állomása a december 19-re meghirdetett rendkívüli közgyűlésen meghozandó döntések lettek volna, mely a megjelentek számára tekintettel határozatképtelennek minősült.

Így a megismételt közgyűlés december 29-én 13 órától lesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!