Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX index negyed tizenegykor 0,25 százalékkal állt magasabb hétfői záróértékénél, 18 628 ponton. Az OTP 3819 forinton stagnál, a Mol 18 350 forinton teszi ugyanezt. A Richter közel egy százalékkal, 37 995 forintig drágult, az Egis viszont megragadt 14 400 forinton. A Magyar Telekom fél százalékkal, 583 forintig kúszott fel. 4 százalékkal, 264 forintig csúszott vissza a Synergon jegyzése, az E-Star egy százalékkal, 2850 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!