Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A vezető amerikai indexek a pozitív tartományban fejezték be a keddi kereskedést: az S&P 500 0,24, a Nasdaq 0,31 százalékos emelkedéssel zárt, a Dow Jones pedig 0,32 százalékkal hétfői zárása felett fejezte be a keddi kereskedést - ez utóbbi index november 4-e óta nem járt a keddi zárásra elért 9539,29 ponton. A hangulatnak minden bizonnyal az ingatlanárak és a vásárlói bizalom pozitív adatai tettek jót - S&P Case-Shiller ingatlanár-indexe három éve először mutatott növekedést, a fogyasztói bizalmi index 6,7 ponttal 54,1-re emelkedett augusztusban. A kereskedelmi, biztosítási és ipari vállalatok növekedését az energiaipar visszaesése kompenzálta. A Coach 4,4, a Macy's 3,5 százalékot emelkedett hétfői zárásához képest, a Hartford Financial biztosító 7,5, a Boeing 2,4 százalékot javított előző napi értékén. Az energiaszektorban a Southwestern Energy 3,8, a Denbury Resources pedig - a UBS leminősítését követően - 6,8 százalékkal került előző napi zárása alá. A negyedéves jelentés optimizmusa 6,2 százalékot lendített a Burger King papírjainak árfolyamán, a női ruhákat áruló kiskereskedelmi lánc Chico pedig 7,6 százalékot emelkedett. GlaxoSmithKline általi megvételét követően a Human Genome Sciences 12 százalékot emelkedett kedden.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!