A Wingholding Zrt. mint új kibocsátó a magyar tőkepiacon, messzemenőkig kiáll a tőzsdei szabályok betartása mellett, eddig is mindenben megfelelt közzétételi kötelezettségeinek. A vállalat jelezte, adminisztratív hiba történt, amelyre azonnal reagált, haladéktalanul a közgyűlés elé terjeszti az éves beszámolót és annak elfogadásával együtt kezdeményezi a kötvényei tőzsdei kereskedésének újraindítását - írta közleményében a társaság, amit az MNB kötvénykereskedés felfüggesztéséről szóló döntése után adtak ki.

A Wingholding  és cégcsoportja tagjai már 2017. április 28-án lezárt, valós, auditált és végleges tartalmú pénzügyi beszámolókkal rendelkeztek, melyek a mai napon is fennállnak, azokban változás nem történt. A pénzügyi beszámolók tartalmát a tulajdonosok ismerték és elfogadták, azok közzétételét jóváhagyták - áll a közleményben.

A Wingholding már az MNB döntését megelőzően kitűzte közgyűlésének dátumát, amelyen megtörténik az éves beszámoló elfogadása. A dátum kitűzésekor azonban adminisztratív hiba történt, ami miatt a közgyűlés időpontja a tőzsdei határidők utánra került. A közgyűlés haladéktalanul megerősíti, elfogadja az egyébként már elkészített és végleges beszámolót, és a társaság azonnal megküldi azt az MNB számára és kezdeményezi a kötvényei tőzsdei kereskedésének újraindítását - írták.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!