A DAX, a CAC-40 és az FTSE-100-as index is mindössze néhány pontos pluszba emelkedett délelőtt 10 órára, mindhárom indexen belül a pénzügyi szekotr átlagosan 0,4-0,5 százalékos emelkedése tartja a lelket a befektetőkben. A bányatáraságok, nyersanyagcégek és az olajipar inkább pirosban jár.

Az Allianz 3,3, a Commerzbank 3,8 százalékkal ugrott meg Frankfurtban, 2 százalék emelkedést mutatnak a Deutsche Post részvényei is. A legnagyobb vesztes a Volskwagen, több mint 3 százalékkal zuhannak papírjai.

Párizsban a Dexia 7 százalék pluszban jár, az Alcatel-Lucent közel 10 százalékkal robog.

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!